Over ons

Over ons

UDEB Administratiekantoor BV is in 2005 opgericht. Sinds 2007 bevindt ons  kantoor zich aan de Binderij 3P in Amstelveen. Ons kantoor bestaat uit een hecht en vast team. Op deze manier ben je verzekerd van een persoonlijke en adequate aanpak van jouw situatie.

Wij kennen jou en jouw behoeftes, wij luisteren en geven antwoord op jouw vragen. Wij weten wie je bent en wij leven en denken met je mee. Naast onze vast medewerkers biedt  ons bedrijf plaats aan leerlingen en stagiairs.Wij bieden ondersteuning in de zakelijke communicatie in de talen Nederlands, Pools en Engels, en wij regelen ook de beëdigde vertalingen in diverse talen.

Ons Team

Urszula Siedlecka
Dębińska

EIGENARES UDEB

Urszula heeft International Finance and Accounting aan de HES Amsterdam gestudeerd. Tijdens haar afstudeerjaar heeft zij een bedrijf geopend, dat bemiddelde in handel tussen de EU en Polen. Na haar afstuderen heeft zij als manager in 2 hotels in het centrum van Amsterdam gewerkt. In 2005 heeft zij UDEB Administratiekantoor B.V. opgericht.

Agnieszka
Wasch

DIRECTRICE

Agnieszka studeerde Marketing en Management aan de Szczecin Universiteit, waar zij haar Master Marketing en Management behaalde. Na het afstuderen werkte zij bij de PKO BP bank in Gorzow Wlkp. In Nederland heeft zij de taalcursussen Nederlands en Engels afgerond en is vervolgens in 2007 bij UDEB in dienst getreden.

Tatevik
Gabanyan

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Teti is in Armenië geboren en vanaf 1993 woonde zij in Polen. Zij heeft de Hogere  Beroepsschool in Jaroslaw afgerond op de afdeling Financiën en Boekhouden. Na het voltooien van deze school is zij naar Nederland verhuisd, waar zij de taalcursussen  Engels en Nederlands heeft afgemaakt. Vanaf 2012 werkt zij bij UDEB.